Spannende nieuwe gadgets voor de technerds onder ons

Het maakt niet uit wat voor nerd of nerd je bent: de feestdagen hebben voor elk wat wils. Elk jaar ronden we de beste tech-cadeaus af die je kunt kopen, van koopjes onder de 100 euro tot dure laptops en gadgets, maar we maken ook een speciale lijst van de sulligste cadeaus die we kunnen vinden, van game-apparatuur en arcadekasten tot doe-het-zelf-robotpakketten. Bekijk de vondsten van dit jaar om het juiste cadeau te vinden voor de nerd in je leven, van Star Wars wafelijzers en game-installaties met jaren ’80-thema tot VPN-abonnementen voor je extra privacybewuste dierbaren.

Nintendo Switch

De Switch is Nintendo’s populairste systeem sinds de Wii, en zijn beste systeem sinds de N64. Als je een nog goedkopere en meer draagbare versie wilt, is de Switch Lite iets voor jou. Het puur handheld systeem heeft geen home play functionaliteit op je tv, maar voor on-the-go gaming is het een van de beste handheld game systemen die we ooit hebben gespeeld.

Yubico Yubikey

Je tech-nerd heeft waarschijnlijk net zo’n hekel aan wachtwoorden als jezelf. De slanke Yubico Yubikey 5 NFC (vanaf 45 eruo) en Yubico Yubikey 5Ci (vanaf 70 euro) verbeteren hun voorgangers door u niet alleen een klein, duurzaam USB-apparaat te geven dat je aan je sleutelhanger kunt hangen voor veilige twee-factor authenticatie, maar ook een dubbelhoofdig USB-C en Apple Lightning apparaat voor zowel Android als iOS gebruikers.

VPN-service

Geen enkel cadeau is geschikter voor een nerd die zijn leven op het internet doorbrengt dan een abonnement op een VPN-service (Virtual Private Network). Geef ze de gemoedsrust van anoniem en veilig browsen met Private Internet Access; het is een VPN en een koopje voor een jaarabonnement.

Square off: automatisch schaken

Ben je het beu om zelf stukken te verplaatsen en heb je het gevoel dat online schaken gewoon niet hetzelfde is? Square Off is een geautomatiseerd schaakbord waar je virtueel met iedereen (of een computer) kunt spelen terwijl de stukken zelf bewegen, en kunt kiezen uit 20 verschillende AI-moeilijkheidsgraden.

Nintendo Labo VR kit

We houden van de aanpasbaarheid van de Nintendo Switch-ervaring, en de Nintendo Labo VR Kit tilt die kneedbaarheid naar een hoger niveau. Creƫer je eigen minigames in Toy-Con Garage en bouw verschillende Toy-Cons om je Switch-gameplay om te toveren tot een meeslepende VR-wereld.

ELEGOO Penguinrobot van Arduino

Elke nerd wil zijn eigen robot bouwen. De Penguin Bot Arduino Biped Robot Kit van ELEGOO Arduino Project wordt geleverd met een makkelijk te volgen tutorial, aanpassingsopties en een heleboel coole functies zoals auto-follow, obstakel-vermijding, IR-afstandsbediening, muziekspeler en dansen om je nieuwe grote robotzoon te versieren.

XiaoMi 9

Echte telefoongeeks willen niet dezelfde standaard iPhone of Pixel als iedereen; ze willen iets unieks. Met een gestroomlijnd ontwerp, eersteklas componenten en een geweldige batterijduur is de Xiaomi Mi 9 een bijzonder goedkope Chinese optie waarvan je vrienden zullen vragen: “Hoe kom je aan die telefoon?”

Bril die je ogen rust geven

Soms zijn de beste nerdy cadeaus degene die er heel gewoon uitzien. De Gunnar Intercept Gaming Glasses zijn ontworpen voor computerschermen, gaming en dagelijks gebruik met stevige monturen en lenzen die reageren op licht, van een blauw-licht-reducerende amberkleurige tint binnenshuis tot een volwaardige zonnebril buitenshuis.