Handleiding over het gokken met videogames

Vanaf hier kun je alle EsportsBets gidsen vinden, inclusief onze Esports Betting Guide 2.0. In deze sectie vind je introducties en gidsen voor veel esports games en hoe je erop kunt wedden. We zullen regelmatig nieuwsgidsen en handleidingen bijwerken en ontwikkelen, en al onze diepgaande kennis delen van topspelers op CS:GO, Dota 2 en League of Legends. Onze gratis gidsen kunnen je helpen het een en ander te leren!

Waarom je onze Esports Wedgids voor beginners nodig hebt

Iedereen die uren heeft doorgebracht met het spelen van games zoals League of Legends, Fortnite, Overwatch of Dota 2 zal denken dat ze een vrij goed idee hebben van hoe de dingen zouden kunnen uitpakken. Maar wanneer je wedt op esports, zal je inzetten op de beste spelers ter wereld. Als gevolg daarvan is de actie nog competitiever en kan het lastiger zijn om te voorspellen wat er gaat gebeuren.

1. Focus op het spel dat je het beste kent

Er is een enorm aanbod van esports. Van battle arena titels zoals League of Legends tot first-person shooters zoals Counter Strike Global Offensive, je zult genoeg opties vinden om je weddenschappen op af te sluiten.

Hoewel er elk jaar wel een nieuwe game is zoals Fortnite of Apex Legends om je te verleiden een weddenschap af te sluiten, raden wij altijd aan om alleen te wedden op games waar je een goede kennis van hebt.

2. Volg je favoriete esports teams

Net zoals je zou willen inzetten op de beste voetbalteams zoals Manchester City of Barcelona om je voetbalweddenschappen te winnen, is het essentieel om de talenten van elk concurrerend esportsteam te kennen voordat je je weddenschappen vastlegt. Immers, als je de vorm van de esports organisatie waar je op wedt niet uit het verleden kent, hoe weet je dan of de goksite je fatsoenlijke kansen biedt?

3. Leer de belangrijkste esports spelers kennen

Hoewel esports als CS:GO, LoL en Overwatch ontegenzeggelijk teamsporten zijn, loont het ook om een aantal van de progamers wat beter te leren kennen. In de afgelopen jaren hebben we legendarische gamers als Lee ‘Faker’ Sang-hyeok en Marcelo ‘coldzera’ David matchwinnende prestaties zien leveren voor hun respectievelijke teams.

4. Doe je voordeel met live esports weddenschappen

We zouden je altijd aanraden om te beginnen met het maken van zeer eenvoudige pre-wedstrijd esports weddenschappen. Maar als je je wat zekerder voelt, dan valt er genoeg te genieten van het uitproberen van wat live esports weddenschappen. Door te wedden op esports nadat een wedstrijd is begonnen, kun je proberen om te profiteren van eventuele verschillen tussen de live kansen en de daadwerkelijke wedstrijd.

5. Stel je budget vast

Alle ervaren weddenschappen liefhebbers weten de waarde van het instellen van zichzelf een redelijke weddenschappen budget. Ze doen dit zodat ze niet in de val van per ongeluk inzetten te veel en het maken van een dwaze inzet in het heetst van de strijd vallen.