Beste stoelen van 2021 om op te zitten

Zoals zovelen toen de pandemie vorig jaar voor het eerst uitbrak, werkte ik plotseling uitsluitend vanuit huis. Voor COVID-19 was werk op het werk; een vaste werkplek. Toen echter duidelijk werd dat wij niet meer naar werk of naar de collegezaal zouden terugkeren, besloten wij dat het tijd was om een echt thuiskantoor in te richten, en begon de zoektocht naar een uitstekende bureaustoel. Hier is wat wij zijn tegen gekomen:

Beste in alle categorie├źn: Hbada Bureau Bureaustoel

De Hbada Office Task Desk Chair wint als onze favoriete bureaustoel van het stel. Deze ergonomische bureaustoel heeft een gestroomlijnd ontwerp dat niet te veel ruimte inneemt. Deze bureaustoel heeft ook een goede lendensteun, armsteun en een ondersteunende, ademende rugleuning van mesh. Met een prijs van 125 euro is hij ook nog eens heel betaalbaar. 

Nadat ik alle modellen had uitgeprobeerd, greep ik het vaakst naar deze bureaustoel. Hij is niet zo comfortabel als mijn tweede favoriete stoel (scroll naar beneden om de tweede winnaar te zien), maar het is het meest veelzijdige model dat ik getest heb en voldoet aan bijna alle eisen.

Beste onder de 100: AmazonBasics bureaustoel

Ja, Amazon verkoopt bureaustoelen! De AmazonBasics bureaustoel beviel ons meteen. Deze draaistoel was gemakkelijk te monteren, het lederen ontwerp ziet er mooi uit en de verstelbare zitting en rug zijn zowel gedempt en comfortabel. Op ongeveer 75 euro, is deze het niet goedkoop, maar het is een geweldige optie die relatief betaalbaar is zonder veel op te offeren, met een uitzondering – lumbale ondersteuning.

Als lumbale ondersteuning is een ergonomische functie die is een must voor je, overweeg dan een van onze andere favorieten. Over het geheel genomen, hoewel, de AmazonBasics bureaustoel is een comfortabele, redelijk geprijsde ergonomische stoel die is gemakkelijk in elkaar te zetten en gemakkelijk op de ogen. 

Beste uitgave: Herman Miller Aeron-stoel

Mocht je wat geld overhebben, nu je niet meer uit kon gaan tijdens de lockdowns, is dit een behoorlijke uitgave om te doen. Deze ergonomische bureaustoel is erg duur, maar hij heeft ook veel pluspunten — een geweldig ontwerp, veel verstelmogelijkheden, lendensteun en, bonus, hij is er in drie maten. Wij hebben maat B uitgeprobeerd, die past bij het gewicht en de hoogte-instelling van de meeste van ons. Het enige probleem is de prijs, en daarom won deze stoel niet voor beste stoel in zijn geheel — de prijs is gewoon niet redelijk voor de meeste mensen, ons inbegrepen.